INOMHUSMÅLNING

Vet du hur många lager färg dina väggar har?

Att välja rätt när det gäller färger för måleri inomhus är ett svårt val bara i sig. Vi erbjuder både god service och hjälp vid val av färger som passar just era väggar. Genom vår expertis får dina väggar de färger de förtjänar och som de mår bäst av.

Varje enskilt rum är ett konststycke som väntar på att du som husägare ska sätta din personliga prägel. Om du kunde hyra Picasso för att måla dina väggar, skulle du göra det? Förmodligen inte. Att måla väggar är inte samma sak som att måla tavlor. Väggar tar en massa stryk under åren och man vill ogärna måla mer än nödvändigt. Att använda korrekt färg på korrekt vägg är en konstform i sig. Klimatet i Sverige måste också tas i åtanke när väggarna ska målas.

Med Avsikt har sina rötter i måleribranschen och erbjuder de bästa lösningarna på marknaden. Genom en noggrann kontroll kan vi avgöra exakt vilken typ av färg som ska användas för just dina väggar- själva färgen på färgen(något som även Picasso hade svårt med) vet vi att du klarar av alldelles utmärkt. Kontakta oss för ett konstnärligt stimulerande samtal om dina väggar!