SNÖSKOTTNING

VI KAN OCH VET HUR MAN SKOTTAR KORREKT

Säker snöskottning av erfarna medarbetare med licenser i Stockholmsområdet

Snöskottning har blivit ett allt mer allvarligt problem inte bara i Stockholm utan även i hela landet. Det har kommit fler och fler lösningar för att du ska kunna utföra snöskottning själv på ett ergonomiskt och säkert sätt, dock så är det tyvärr fortfarande långt ifrån säkert.

Att röja snö från taket själv är något som många minns från sjukhussängen, det är många risker involverade och det finns bra anledning till att det finns licenser och vissa kvalifikationer man måste uppfylla för att jobba med snöskottning. Stockholm har ibland väldigt hårda vintrar och det gäller att inte låta snön frysa till i flera lager på taket eller på uppfarten.

Många anställer okvalificerad personal för att jobba med snöskottning. Stockholm som stad och dess arkitektur gör att detta ofta resulterar i olyckor eller i bästa fall missnöjda kunder. I vissa fall förekommer ordentliga skador på taken där snöskottningen utförs och även om de flesta åtgärdar skadorna så är det en process som de flesta husägare gärna slipper ta tag i.

Lyckligtvis så har våra medarbetare alla kvalifikationer och licenser som krävs för att utföra korrekt snöskottning. Oavsett vart i Stockholm snön har fallit så kan vi på Med Avsikt komma till hjälp med vår professionella snöskottning. Vi erbjuder hela vinteravtal och även utryck inom 24 timmar i Stockholm. Inga extra avgifter tillkommer. För att öka framkomligheten så bör du alltid se till att ligga steget före snön!

TECKNA VINTERAVTAL

  • Snöskottning hela vintern
  • På plats inom 24 timmar
  • Skadeförsäkring
  • Gratis takbesiktning
  • Licencierad personal
  • Certifierad personal