TAKMÅLNING

Ett tak tar mycket stryk!

Vi är experter på takmålning i Stockholm

Ett tak tar mycket stryk, så då och då behöver det hjälp för att orka stå emot väder och vind. Vi är takmålarspecialister med mer än 15 års erfarenhet av takmålning. Vi underhåller alla slags plåttak, stora som små. Med Avsikt att göra det med den bästa service och största lyhördhet. Hemligheten bakom allt hantverksarbete för att få bästa resultat är grundarbetet.

Vi använder oss därför av den mångåriga kunskap och erfarenhet som vi besitter, tillsammans med den senaste teknologin i branschen. Eftersom det finns många olika typer av underlag är det också av avgörande betydelse att välja korrekt teknik och produkt.

På grund av det rådande klimatet i Sverige väljer många att investera i sina egna hem med långsiktighet i fokus. Ett av de områden som man kan spara mest pengar på är att skydda sitt tak på ett korrekt sätt så att du förlänger dess livslängd och ger det bästa möjliga förutsättningar att hålla huset varmt.

Taket är en viktig komponent för att förlänga livslängden på ditt hem och hålla energikostnaderna nere. Taket är konstant under anfall av elementen, sprickbildning, intensivt solljus, exponering och många andra oförutsedda problem. Lyckligtvis för er konsumenter finns ett antal produkter på marknaden för att skydda taket med.

Med Avsikt värnar om miljön och vi följer alla gällande miljöföreskrifter och håller oss à jour med nya miljöanpassade produkter. Vår personal är alltid utbildad för jobbet som ska utföras och följer alla säkerhetsföreskrifter. I vårt register på utförda takmålningar finns: sommarhus, villor, hyresfastigheter/bostadsrätter, industrifastigheter, kulturfastigheter såsom kyrkor, slott... Vår strävan är att prioritera miljön och använda marknadens bästa produkter.

Vi samarbetar endast med leverantör som kan förse oss med produkter av högsta kvalitet. Vi använder färg som är uppbyggd på en speciell gummiemulsion och akrylat med hög torrhalt vilket ger den möjlighet att användas till både tunnskiktsmålning och tjockfilmsmålning.